torstai 27. helmikuuta 2014

Lepposa lepoviikko

Ajattelin nyt kirjotella tännekkin jotain lepoviikon fiilareita! Lepoviikko alko siis tapansa mukaan maanantaina. Ja viiden kovan treeniviikon jälkeen. Oikeestaan mun piti alottaa vasta tiistaina ja käydä hakkaamassa jalat poikien kanssa maanantaina, mutta  roppa ilmotti kyllä olollaan et nyt aletaan jo chillaamaan. Niimpä jouduin siirtämään jalkapäivän ensi viikkoon.

Oli toisaalta aika luksusta maanantaina työpäivän jälkeen heti työovesta ulos ampaistua alkaa rentoutumaan, kun tiesi, ettei tänään tarvi tehdä enään yhtään mitään! Ja myönsi itselleen, et piru kun väsyttääkin.

Maanantain sainkin olla rauhassa, mutta jo tiistaina udeltiin johko sitä oisin jo levänny tarpeeks. Ainakin innokkaat reenikaverit tuo motivaatiota jos ei muuta! Mutta pysyn rutiinissani lepoviikoilla. Viikkoon en astu kuntosalille tai vaikka astun, niin sitten maksimissaan kehonhuoltoa ja toisten avittamista. Tosin, aerobinen on sallittua ja mulla onkin nyt koirani hoidossa, jonka kanssa vedellään 1-3 lenkkiä päivään. Kyllä muuten koiravanhus tykkää ja sitkun palautan sen äitille se nukkuukin useamman päivän. ;)

Ostin yks päivä foam rollerin ja sillä oon rullaillut. Hierojallekkin pitäisi vielä keritä kevyellä viikolla niin jaksaa taas painaa paikat avoinna. 

Tällä lepoviikolla meinaan ehkä olla jopa niin hurja, että viikonloppuna juon pari lasia viiniä!
Mulla on ollut ihan kaamee valkkarinhimo pari-kolme päivää. Siis valkkarin?! En edes tykkää viinistä. Mutta koska tää ei oo nii vakavaa hommaa tää mun saliharrastus nii saatan sen pari lasia juoda viikonloppuna. Semmonen piste ii:n päälle lepoviikolla. Ja viimeksi jotain alkoholipitoista tuli nautittua marraskuussa, nii eipä tuo noi harvoin tissuttelu haittane, vaikka olisinkin enempi tosissaan bodauksen suhteen. 

Vaikka tää lepoviikko on kivaa ja kroppa kiittää, niin kyllä mä jo odottelen treeniviikkoa. Tosin sillon on kaamee nälkä. Ihan kaamee. HUH! Pakko myöntää et pari ylimäärästä banskuu tai rahkaa tullu vedettyä ku oli taas niin niiiin nälkä.Tosin nuo poikien avittamat reenit on ehkä vähän kuluttavimpia kun ne mun normaalit. Heh. Eli vaikka onkin niin tarkka valio, niin roppaa toki kuuntelen. Ei oo järkee itkeä nälkää, jos ei oo kisadieetillä. Ja kun kuitenkin kiristyy.

Mutta. Ilmeisesti mun aivotkin lepää. Ei oikein irtoa juttua. Pari postausideaa on jo hautumassa.. odottelen, että ne vaatii päästä ulospääsyä. Myös postausideoita saa toki nakkailla ilmoille eli tuonne kommenttiboksiin jos mieli tekevi.

Mukavaa loppuviikkoa kaikille! Nautitaan tuosta tulevasta keväästä. Trikookelit on pian täällä!! <3

Loppuun vielä törkeet makeet salipöksyni. Niin törkeen sairaat. Hahaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos asiallisesta kommentistasi! :)