torstai 6. helmikuuta 2014

Relaa Roosa!

Tänään oli taas se päivä kun piruroosa nostaa päätään ja virnistää, että nytpä tekee mieli kaikkea. Kaikkea muuta paitsi mitä sun ruokavalio sisältää. Ja tottakai ärsyttää kun ei saa suklaatia, leipää, isoa annosta ruokaa, ähkyä..

päivän fiilis on ollut tämä.. ;)
Himot ylty vielä pahemmaksi kun kävin töissä ja kaveri söi leipää. Olisin voinut tehdä vaikka temppuja sen leivän takia...lisäksi tokaisin kavereille, että voisin vaikka tappaa leivästä (vähän rankempaa huumoria, en oikeesti pystyis ikkään tappaa ketään..max hyöteisiä.)

Kaverit sit kysäs et miks ihmeessä et mee ostamaan leipää et niin helppoa se on! "Noku tää ruokavalio" Nainen ei oo menossa kisoihin aekoihi, liekö koskaan ja silti pittää kiusata itseään. No mutta niinhä se Jutta G;kin sanoo et itsehillintälihasta pitää käyttää.. emmä silti kyllä aina itsekkään ymmärrä itteeni. ;) Hullujen hommaa tää yhtään enempi tosissaan reenaus. Sanokaa mun sanoneen! Silti siitä tykkään niiiiin hirmusti!

No sittenhän lähin kauppaan ja sieltä lähti messiin Fastin smoothie maussa mansikka (pirun makeeta muuten, mut mun makuhermot tanssi ja laulo hoosiannaa) ja kotona vielä söin ananasta. Siis NAM! Tunnen olevani taas niin onnellinen!! Ja mullehan ei muuten kelpaa muu kuin tuore tai dolen purkkiananas, ne on pala taivasta makeudeltaan. Muut on ihan laimeen makusia. :(

Edelleen tekee mieli leipää mut se on hiphei ensiviikkoon sen suhteen.. pitäsköhän anella valkulta leipää..jos vaikka bansku otettas pois? Eihän se sama oo, mutku paahdettu taikaruis on jumalten ruokaa, vähintään! Ja sitkun sitä sais vaikka ees reenipäivinä..uijui..

Nyt mä järkkään nopsasti kämpän ja kaveri tulee hieromaan tätä mun selkää, joka on vihotellu mulle pääkivulla treenatessa ja tänään se veti niin lukkoon, että piti hetki maata lattialla.. ohho tainnu kehonhuolto vähän jäädä.. jatkossa panostan, niinkuin aina ennenkin oon luvannu. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos asiallisesta kommentistasi! :)