maanantai 10. helmikuuta 2014

Jalkareeniä poikien kaa

Aamulla heräsin törkeeseen jännitykseen. Oli päivä jota olin jo viikon intopiukeena odottanut; reeniä poikien kanssa jotka reenaa,eikä vaan jotain sinnepäin. ;) Nää tulevat (musta nykyset..) örmythän löytyy omalta kotisaliltani, Jyväskylän Sport Houselta. Siellä salilla haisee hiki ja tekemisen meininkin. Sillointällöin vessassa myös oksennus. ;)

Tänään ensitöikseni heräilin, laittelin tukan ja naaman työkuntoon ja kipitin Body Actionille hakemaan BioTech USAn Carboxia.Sitä läträsin tänään latariin ja treenijuomaan.

Normaalistihan en käytä lisähiilareita pussista, vaan palkkarina on valmis Kerosene Sport Lifeltä ja treenin aikana Sport Lifen BCAA. (On muuten törkeen hyvää bcaa:ta!)

Olin siis aika ulapalla.. mutta onneksi Jyväskylän Body Actionin ammattitaitoinen ja aina niin mukava Juri osas sekunin murto-osassa näyttää mulle oikeenlaisen tuotteen. Kätsyä! :) Sinne kannattaa rohkeesti mennä kyselee jos on kysyttävää esmes. lisäravinteista. :)

Noh sitte vuaa duunia kohti ja onneks oli treeniä ajatellen lyhyt päivä. 4 tuntia! Sitte kotio, latarit nassuu ja puntille. :)

Pakko myöntää et mua JÄNNITTI!:D Otin iha piruuttaa sykemittarin messiin ja lämmittelyssä syke pomppoli 146.. :D Mun tän päivän huutaja S sano et voisin vähä rauhottua.. kyl mä koitin olla tyyni!

lähössä intopissithousussa salille! 

Mitä reeni sisälsi? Alotettii tosi ihanaisella hack-kyykyllä. Voihan nam. ;) Se on kyllä liike, missä tapellaan psyykettä vastaan ja kovaa. Sitte tehtii pakkoja, tehtii pudotuksia, tehtii sitä tätä ja tota. Pakko myöntää, en yhtää tiiä paljon tein toistoja ja painoista ei tarkkaa muistikuvaa. Hackin lisäks veivattii prässiä, ojennuksia, sjmavee, koukistuksia, askelkyykkyjä. Kaikkiin oli pojat keksiny jotakin kivaa...Mutta  sen verran tiiän, että jokasessa oikeestaa enkat paukku! Sjmavessaki tää neiti veti 75kilolla kuullemma kuus. Jee!!!:) Ja kyl poltti meinaa tuolla takaosastolla. Eli nyt ollaan taas vähän voitettu sitä mun iänikuista ongelmaa: raudanpelkoa.

No miten reeni sit loppupeleissä meni? Ihan ok. Pojat sano et vedin hyvin, mut ittee vähän harmitti se, että tuntuma katos välillä. Ja en ees purjonnu niinku V! Tosin olihan reeni ihan erilaista mitä yleensä. Suaattaapi johtua siitä..

Lisäks paineiden ottamisessa on paljon opittavaa! Välillä kun sain painetta kroppaan menikin pakkotoiston jälkeen omilla. Tässäkin varmaan vaan harjotus tekee mestarin. Ei siis saa lannistua.

No jos ens viikolla paremmin ;) Koska ajattelin lähtä tähän hulluuteen vielä mukaan. Mullekki isot reidet ja vahingossa kolme pakaraa!

Ja iso kiitos pojille! Emmä teitä oikeesta vihaa vaa hirmusti tykkään ku otatte tälläsen pikkuneidin, jolla on iha liikaa opittavaa, mukaan teidän kanssa reenailemaan. Arvostan ja bodypeukku teille! :)

Nyt pitäs raahautua suihkuun. En tiedä miten se onnistuu huomen aamulla ilman kyyneliä. Puhumattakaan keskiviikosta, jollon meen muuten kuntotsekkiin. Ei terve.. edustuskävelyä Tampskereella!:D

Adios ja mukavat viikonalut!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos asiallisesta kommentistasi! :)