perjantai 7. helmikuuta 2014

Aamusalilla hiki virtas..

.harmi vaan et se oli tuskanhiki!

Mua on vaivannu nyt pian viikon verran pääkipua, ainakun syke nousee. Ja tähän riittää siis jo kunnolla nauraminen. Ei niin kiva homma...

Eilenhän mun kaveri sitten availi selkää ja hartiaseutua ja kyllähä sieltä painetta ja jumeja lähti aikalailla! Lisäks sain myös välikommenttina, että selkään tullu lisää lihaa. J on viimeks hieronu mua abouttia nelisen kuukautta sitten niin olihan se kiva kuulla! :)

Noh tänään sit päätin rennosti kokeilla takareisiä jumpata. Heräsin jopa KUUDELTA aamulla (normaalisti tykkään herää 11 maissa) syömään aamupuuroa, että ehin hyvin vetää reenin, käydä suihkussa ymsyms ennen duunia.

Noooh unihiekat silmissä sitten salille ja kun prässiin mä astuin niin ai samperi sitä kipua! Jalat ei tuntenu ku jotain pientä, mut tuntu et pää räjähtää. Ton pääkivun kanssa vielä rinta,hauis ja selkä oli ok reenata, mut jalat oli liikaa. Mahdottomuus.

Niimpä jätin treenin kesken. Tuntuu pahalta. Vähänku sanois jollekkin, ettei tää juttu nyt toimi. Mutta oli se fiksu päätös. Päässä jomottaa vieläkin. Ja nyt mä lähden pian ostamaan jotain geeliä tähän..jos auttais.. kyseessä on tod.näk. joku tulehdus ja silloha ei saa hieroo.. valkulle tottakai laitettu paniikkiviesti. Eiköhä se vastaa pian ja sit suunta vain ylöspäin. Lannistua en aio!

Toivon silti todella, että tää pääkipu ois kokonaan pois maanantaina. Sillon nääs aion tehä elämäni rankimman jalkareenin ja ei ,sitä en todellakaan halua missata tai löysäillä!

Tähän loppuun voisin kirota vaikka kuinka, mutta emmä kehtoo. Treenailkaa hei munkin puolesta!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos asiallisesta kommentistasi! :)