tiistai 4. helmikuuta 2014

Esittelypostaus!

Tervetuloa lukemaan mun blogia!:) Pääasiallisesti tämä blogi keskittyy mun treeneihin ja syömisiin, että saan kaverit kokonaan säästettyä mun hehkutuksilta esim tulosten noustessa tai marinalta et hitsiläinen kun on ollut viikon kaamee nälkä.

Tässä blogissa näätte ihan normaalin 21-vuotiaan salitreenailua. Täällä ette tule mahdollisesti näkemään jäätäviä tuloksia tai sitä että tähtään kisalavoille. Tämä saattaa olla vähän kuivahkokin blogi, mutta itseäni varten tätä teen ja tiedän että jotkut tätä haluaapi lukea, joten siksi julkinen blogi. :) Sen uudistuksen teen aiempiin blogeihini, että blogissa kommentointi on valvottua. Rakentava kritiikki julkaistaan tietysti, mutta haukkujat eivät saa tilaa tässä blogissa (eikä piilovittuilijat)

Lyhyesti mun "bloggaushistoriasta"

Elämäntapa-blogi oli ensimmäinen blogini, joka olikin pitkäikäinen. Blogi oli hieman ylipainoisen tytsyn blogi vuodesta -09 aina vuoteen -11, mutta sen jälkeen laihdutus tuli elämääni mukaan ja oli aika saada kilot kuriin. Painonpudotus/liikunta blogissa kerroin alkuun laihdutuksesta ja myöhemmin bulkkailin, poljin spinnimaratooneja, juoksin ja heiluttelin painoja salilla. Helmikuussa 2013 otin Suomen yhden ravintoguruista valmentajakseni ja aloin kunnolla perehtymään ravintoon ja ennenkaikkea salitreenauksen saloihin!
Kuitenkin elokuussa 2013 en enään jaksanut jatkaa bloggausta. Toki lukijat oli inhottavaa jättää, mutta blogi alkoi tuomaan paineita lihaksen kasvatuksen ja tulosten suhteen. Lisäksi inspiraatiota kirjoittamiseen ei ollut.

Miten vuosi sitten meni, vaikken kaikkea kirjannutkaan muistiin ja en saanut ihanien vakkarilukijoiden tsemejä? Hyvinhän se ja paineet olivat poissa! Treeni maistui ja rakastuin entistä syvemmin painojen nosteluun.

Mites sitten mun paino- ja treenihistoria lyhyesti?

Ennen täysi-ikäisyyttä vihasin liikuntaa ja liikunnassa numerot näyttivät numeroa heikko 6. Olin jopa huomattavasti ylipainoinen (yläasteella pituutta oli 165cm ja painoa korkeimmillaan 82kg) Paria kuukautta ennen täysi-ikäisyyttä (18v) päätin, että nyt alan tutustumaan liikuntaan ja liityin kuntokeskukseen. Tähän kolmeen vuoteen on mahtunut kolme kuntokeskusta ja nykyään käyn ihan pelkällä punttisalilla missä haisee hiki ja tekemisen meininki. ;) Paino on myös vaihdellut ylipaino->normaalipaino->alipaino->normaalipaino. Lisäksi olen kokenut ylikunnonkin. Eli kroppa ollut kovilla ja jos miettii esim aineenvaihduntaani niin sen toimivuus ei ole vieläkään itsestäänselvyys. Siksi nykyään menen todellakin kroppaa kuunnellen ja olen todella ammattitaitoisen valmentajan käsissä. Tästä on suunta vain ylöspäin!

Tulevat tavoitteet?

Kasvattaa lihasmassaa salilla treenaten viidesti viikossa ja siitä nauttien! Lisäksi kiristelen hieman kesää varten.Tavotteena on opetella myös tänävuonna treenaamaan LUJAA! Viimevuonnakin hikipisaroita irtosi kunnolla, mutta tekeminen keskittyi pääasiassa oppimiseen tekniikoissa. Nyt toivonkin saavani pääkoppani niin kuriin, että hikipisaroita ja kyyneleitä irtoaa. ;)

Mulla oli kisatavotteita, mutta hylkäsin ne(kin) ja kappas, punttailusta tuli taas astetta kivempaa kun kisoista alitajunnassa oleva stressi lähti ja kroppa alko ottamaan taas reeniä paremmin vastaan. En tietenkään ole kokonaan kisatavotetta sulkenut pois, mutta jos kateltas sitten vaikkavuonna 2020 sitä bodyfitnesiä. ;)

Lisäksi tiedän että omakuva kropasta on hieman väärä. Korjaillaan siis sitäkin pikkuhiljaa ja salilla yksi neitonen sanokin todella fiksusti "jos ottaisit tavotteeks olla tyytyväinen ittees just tollasena!"

Jos jonkun konkreettisen tavotteen haluaisin lyödä on se täksi kesäksi kunnon kesäkunto! Viime kesä meni bulkkaillen, nyt odotan mielenkiinnolla miltähän kesällä näytän. Nyt ollaan menty noin kuukaus pienellä "dieetillä" (kalorit huitelee vieläkin yli 2000) ja painoa on lähtenyt -2.5 kiloa ja olo on kivan kevyt, mutta energinen. :)

Siinäpä jotain lyhyesti minusta! Mikälisikäli tulee kysyttävää niin kysykää pois.

Banneriin pitäis saada joku hienompi kuva mutta kuhan tuo mun vakkarikuvaaja kerkiää niin katotaan sitten. Nyt nappasin kuvat IGstäni mistä mut löytää @roosamustonen :)


6 kommenttia:

  1. Hihiiii :) meet heti "seurantaan" :D

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva kuulla!:) Mäki alan ehdottomasti seuraileen sun touhujas!

    VastaaPoista
  3. Vihdoinkin aloit kirjottaan uudestaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep jep. Tauko teki enempi ku hyvää. :) Oot ilmeisesti joku vanha lukija? Kiva että tulit kommentoimaan. :)

      Poista
  4. Jee! Kiva kun oot taas kirjoittelemassa :)

    http://annamuntreenaa.fitfashion.fi/

    VastaaPoista

Kiitos asiallisesta kommentistasi! :)