torstai 13. helmikuuta 2014

Kuntotsekkiä ja latsien hakemista

Eilen käväsin taas bodarien luvatussa kaupungissa Tampereella tsekkauttamassa kuntoani valkulle. Ja tietty purkamaan taas joitakin huolia. On se vaan kiva, kun valmentajaan luotto on hyvä ja homma kulkee! :)

Miltä se kunto sitten näytti? Parhaalta tähänmennessä. Vuoteen mahtui kuitenkin jos minkämoisia ajanjaksoja ja nyt huomaa, että hommat rullaa niin henkisesti kun fyysisestikkin. Ja ei tule lipsumisia, tosin terveitä joustoja aina, mutta niin offilla kuuluukin. Lihaa oli tullu ja höttöä lähtenyt. Ja mikä parasta; sitä lihaa oli tullut nyt kaikkialle. 5-jakonen siis toimii tällä neidillä, jes!
Takareiskat ja pepunseutu eritoten sai kehuvan kommentin tiivistymisestä, mutta en ihmettele että paineet on edelleen siellä kovat poikien vetämän reenin jälkeen.

Lisäksi valkku uteli, että onkos sitä nälkä. No on ollut! Ei tappava, mutta nälkä kyllä, varsinkin välipalarahka oli säälittävän kokonen. Sainkin siis hedelmää messiin ja riisikakkuja! Namnam hiilua koneeseen ja aineenvaihdunta hyrräämään vieläkin lujemmin. Riisikakkuja tosin sain hieman anella, kun ei paras hiilarinlähde ole, mutta reenin jälkeen passaa. Eilen olikin tämä niiiin tyytyväinen kun rouskuttelin niitä kera suolan lämpimän ruuan jälkeen. Ja mikä parasta; ei jääny nälkä ei niin yhtään! Massu oli tyytyväinen ja nii oli neitikin. Kyllä uni maitto. Ja tänään päärynä oli kuin pala taivasta.. voi olla ihminen sitten pienistä asioista onnellinen. ;)

Herkkupäivä (maltilla) on nyt kahden viikon välein. Jeee pääsee mamman herkuille! Mitään mättöä en enään edes toivonut 1.2 vedettyjen mättöjen  jälkeen, se olo oli niin kaamea. Mutta äidin ruokaahan nyt kaipaa about aina.

Treeniohjelma pysyy samana, mikä on kiva. :) 5-jakonen on niiiin mun juttu. Ens kerralla kuullemma jotain uutta..jänskää!

Päätettiin myös jatkaa sopparia vuodella etiäpäin, koska tammikuussa tuli vuos täyteen! On muute pikkase nopeesti menny aika huhhu.

Illaksi menin vielä Jyväskylään kotisalille treenailemaan. Tulin muuten kimppakyydillä takasin ja autoa ajoi herra, jolle voimannosto ja bodailu oli niin tuttua kauraa ollut jo pitkään. Vitsi meni matka nopeesti ja kuinka sainkaan vinkkejä. Huippua!

Illalla vinkkejä tuli vielä lisää kun S sattui samaan aikaan salille ja molemmilla oli selkäpäivä. S opetti sitten miten sais tonne kokolatseihin tuntumaa, että sais komeemman selän. Oli se niin vaikiaa että!! Ei muutakun hartioihin lisää liikkuvuutta.. tänään näin myös ihanaa ystävääni L:ää, joka antoi vinkkejä latsien aktivointiin. Niitä pitää ehdottomasti alkaa tekemään! Yläselkä ottaa hyvin tuntumaa,mutta se ei nyt riitä. Noh eihän tässä ole kuin koko elämä aikaa oppia. ;)

Mutta semmosta löpinää tälläkertaa.. nyt otan ruokalepiä ja suuntaan sitten salille tekemään esittelylihakset rinta ja hauis.

Adios!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos asiallisesta kommentistasi! :)