maanantai 28. huhtikuuta 2014

Tiimipäivää ja bodausvapua odotellessa!

Tuli tosiaan käytyä tuossa Tampereella viime lauantaina tiimipäivillä. Aamuhan alko hienosti pommiin nukkumalla, joten ruuat jäi kotia ja treenilitkut sekoittelin Tampereella sitten suoraan purkeista. Tää on niin mua ja eipä tuo valmentajakaan sitä yhtään ihmetellyt, että neiti Mustonen on taas säätänyt kunnolla.

Saavuin tosiaan Tampereelle jyväskyläläisten tiimikavereiden Pauliinan, Sanitan ja Vilhelmiinan kanssa. Oikein mukavia neitokaisia! Pysähdytiin jopa Absille, että sai tämäkin neiti aamupalaa. Maistu muuten aika hyvälle ruisleipä.. harmitti hirveesti, että eväät jäi kotiin. ;)

Heti Tampereelle saavuttuamme mentiinkin sisätiloihin, missä oli klo 10-14 kaikenmoista luentoa. Alkuun kuitenkin sain näpättyä matkaani ihanan tiimilippiksen! Tätä on kiva käyttää aamuaeroilla, kun aurinko paistaa muuten silmiin!:) Värinä tuttu ja turvallnen pinkki.

Luento oli laaja ja käytiin tiimin asioita läpi näin niinkun yleisesti. Mun lemppari oli kyllä se, kun kyseltiin noilta kokeneilta tiimiläisiltä erinäisiä kysymyksiä. Mm. Halmon  Antti oli vastailemassa hyvinkin humoristisesti. On se jännä, että nuo isot ja vahvat jätkät on aina niin kivoja nallekarhuja loppupeleissä!
Lisäkseen oli muutama pissitauko, jolloin pystyis paremmin höpöttelemään tiimiläisten kesken. Mäkin näin mm. mun ihanaa Body-Viiviä, joka meni muuttamaan Jkylästä Lahteen. Huippu mimmi, sais edelleen asua Jkylässä mun seurana! (Viiville muuten kiitos banaanien lainaamisesta ja näin ollen treenin pelastamisesta.. jäin banskut velkaa!)

Luennon jälkeen lähdettiinkin Power Gymille treenaamaan. Lähdettiin Viivin kanssa matkaan kaksin, mutta onneksi Joonas nappas meidät autokyytiin. Oltiin nääs ihan pikkasen hukassa Tampereen ihmeellisessä maailmassa. Joonas veikin meidän Mikkelin porukkaan ja koko konkkaronkka yhteisvoimin löydettiin salille ja päästiin vihdoin reenailemaan!


1. Sai kysellä ammattilaisilta! 2&3. vähän Viivuskan kanssa fitnesspeilikuvia ennen treeniä. ;)


Mulla oli olka/ojentajatreeni joka meni oikkeen passelisti, mitä nyt piti vähän soveltaa, koska olihan meitä ihan muutama reenailemassa. Lisäkseen Halosen Matti aka valkkuni nykäsi mut kyykkyharjotteluun ja alkuunhan se meni päin kettua, mutta korjailujen jälkeen homma meni totaallisesti reisille! Opastamassa oli myös Halmon Antti. Kiitos poijjaat, nyt alkaa reiskat toivottavasti turpoomaan entistä nopeemmin! Tähän väliin lätkäsenkin pari kuvaa, missä meikäläinenkin hengailee kyykkytangon lähettyvillä. Alkuun jännittyneenä paikalle saapuminen ja sit focusta kehiin!


Sieltä saavuttiin kesken pystypunnerrusten..


Ekan kyykyn, joka meni päin pyllyä, tiukkaa neuvomista..


Ja sit alko mennä homma kirjaimellisesti ihan reisille. Jes!
Kiitos myös vielä Jannelle paljon kuvista!:) Ja muutenkin koko tiimille kivasta päivästä! Oli monta motivaationlähdettä siellä treenailemassa. Kovia rautamimmejä ja -janttereita!

Treenin jälkeen Mikkelin ihana poppoo oli taas niin ystävällinen, että heitti mut Jyväskylään kotireissulla. Ei tarvinut jäädä venailemaan bussia. Tulin vieläpä niin valoisan aikaan kotia, että ehdin vastata facebookissa kiertävään #belfie-haasteeseen. ;)


Nyt lähdenkin Keskiviikkona Mikkeliin ja kelailtiin bodailla kovvoo ja täysiä sekä vähän grillailla.. tuskin maltan odottaa! Siellä voiskin rustailla tänne taas jotakin. Ties vaikka vieraalla salilla enkat paukkuis ja kamerat räpsyis. ;) Myös Grillailun ohessa on pientä cheattia, sillä kelailtiin vetästä vappumunkin naamaan! Ja pallojäde ois kiva. Siihen kyllä saa jäädä herkuttelu, sillä 13.5 kutsuu taas Tampere ja kuntotsekki. Mutta siihen on nyt vielä aikaa. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos asiallisesta kommentistasi! :)