maanantai 7. huhtikuuta 2014

Fitnessblogien huima noususuhdanne!

Tänään ihmettelin kun yhtä kävijää vaille 10 000 on lukenut punttipirkko-blogia tämän aloittamisesta, eli parin kuukauden sisään. Kun verrataan sitä mun kilot kuriin- blogiin, on kävijämäärä huima! Vanhaa blogiani katsottiin parin vuoden aikana melkein 18 000 kertaa ja lukijoita oli satoja (ainakin bloggerin mukaan.) Tällä blogilla bloggerin kautta seuraajia on 15.

Ihan huimaa, miten fitnessblogit on siis pompsahtanut pinnalle ja tämänkin tajusin vasta nyt realistisesti. Kuitenkaan bloggarina en ole mielestäni muuttunut yhtään mihinkään suuntaan. :D Lisäkseen kilot kuriin-blogille tarjottiin jo yhteistyötäkin, vaikka kävijämäärähän oli suhteellisen pieni. Melekosta.

Tää aamu on muute ollu bueno! heräsin jo 7, johtuen siitä, että nukkumatti tuli eilen kylään10 illalla! Toisaalta, mukavata herätä aamulla aikaseen kun töihin meno vasta 11.30. Saa alotella päivän rauhassa ja nytkin teen päivän safkoja, ilman kiirettä! Mun megakahvikuppiinkin meni tunteroinen tuhota ja että teki hyvää.

Illalla vapaudun jo 18.30, mutta matkalaukku pitää pakata valmiiks.. o ou! Vihaan pakkaamista, aina unohtuu jotain tai sitten ylipakkaa.. miten lie nyt..

Mulla on muuten tarvetta sunnuntaina hki-jkl välille niinkun kyytien suhteen. Jos joku ajelee Fitness classicista kyseisen matkan, voin hypätä kyytiin jakelee bensoja ja syvällisiä mietteitä. Ottakaa yhteyttä vaikka facebookissa, mistä mut löytänee nimellä Roosa Mustonen tai laittakkee sähkäriä: moccamaster@windowslive.com.

Ketkäs muuten on menossa Fitness classiciin? Mut näkee siellä ainaki lauantaina. Tulukee ihmeessä nykäsee hihasta nii jutskaillaan! :)

2 kommenttia:

  1. No mä tuun ainaki nykäsee hihasta sua :)
    Ihana nähdä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheh, etkä jutellaanki enempi ku hetko. ;) mut ei kuitenkaa läpi yön, ettei katabolia iske!
      Niin onkin ihana nähdä! <3

      Poista

Kiitos asiallisesta kommentistasi! :)