sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

uutta tukkaa ja vklp kuulumisia.

Mukavata sunnuntai-iltaa kaikille!:)

Hui hittolainen, kello on jo 22 eikä tätä neitiä uneta. Lieköhän tuo kellojen siirto sittenki vaikuttaa unirytmeihin. Noh, onneks vetelin tänään rankkojen viikkojen vikan reenin, niin ei haittaa jos huomenna väsyttää, koska töiden jälkeen voi vaan relata. Awesome!

Mulla on kyllä ollut taas loistokas viikonloppu. Tosin oon itelleni tehnyt myös nyyhkyteltävää kattomalla pari jaksoa "toisen kanssa"-sarjaa. On muute semmone sarja, et jaksoje kattomisen jälkee haluisin vaa nyyhkyttää ja syödä suklaata. Mut ei kaikkee passaa tehä mitä mieli halajaa.

Jos ei draamaherkistelyjä lasketa, niin naurua ja hyvää oloa on mahtunut pariin päivään huimasti. Ensinnäkin iiihana kotisali sport house aukes ja pääs taas kakkos kotiin takasin. Kyllä maistuu.

Lisäkseen oon nähny ystäviä, keitä en oo hetkeen nähnyt. Tekipä hyvää vuodattaa kunnolla ja kunnon luottamuksella. Toimii.

Ja jottei onnellisuus ihaniin ystäviin jäisi, kävin ystävällä myös kampaajalla laittelemassa kevättukkaa! Tykkää, oikeesti, mutta nyt mulla on kaamee kuume värjätä enempi raitaa..hahaa katsoo nyt, katsoo nyt..Sen tiiän, et mitasta ja kerrostuksesta tuli leikkauksessa täydellinen! Oijoi, tervetuloa takaisin vaivaton tukanlaitto. <3

näytin vaa harjaa tukalle minuutin ja BOOM mikä kohotus!

Oikeessa valossa tukan väri pääsee niin oikeuksiinsa!
Innostuin tukastani jopa niin paljon, että duunasin äitille ja pikkusiskolle vähän kevyempää reuhkaa kevään kunniaksi.. huh, nyt on hetkeksi taas leikitty parturi-kampaajaa! Värin vaikutusajalla, föönausajoilla menin parvekkeelle aina polttelemaan mun sähköröökiä. Ja tein sitä muutenki. Omassa rauhassa. Mahtia ja rentouttavaa puuhaa.

Rentous ja hyvä olo näkkyy kyllä kropassa. En muista, millon viimeks kroppa on keränny niin vähän nestettä ja iltakunto näyttänyt jopa siedettävältä! Tästä on hyvä jatkaa ja jäädä odottelemaan keskiviikkoa, milloin yöjuna vie mut Helsinkiin kavereiden, cheatdayn, shoppailun ja fitnessmessujen luo. <3 Life is good!

Voimamaha löytyy, mut se onki jotenki ihanan tuttu ja turvallinen..tavallaan.. ;)



Pusuin,

Roosa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos asiallisesta kommentistasi! :)