lauantai 22. maaliskuuta 2014

Pää pysyi kasassa, vaikka maagisessa painorajassa ollaan. Nyt kasvetaan!

Huomenta aamuvirkut! Tiiätte varmaan moni, et vihaan aamuja mut vapaapäivinä ei sitten tuota klo 8 mitään ongelmaa herätä. Johtuu ehkä siitä, että menin ennen kymppiä nukkumaan. No, ompahan aikaa puuhastella.

Aamu alkoi paremmin kuin hyvin. Laihduttajalle se voisi olla hyvinkin kaamea aamu. Painajainen. Ja niin oli oikeestaan mullekkin ennen. Hyppäsin viiden viikon tauon jälkeen taas vähän vaa'alle. +1.5 kiloa TUMM! Neiti mustonen 64 kiloa (oon 168 pitkä jos kiinnostaapi.)

Vuonna 2012 painoin 55 kiloa alimmillani. Yhdeksän kilon ero. Huimaa! Ja tottahan toki siitä osa läskiä on ja myös nestettä, olin tuolloin ollut ketoosissa useamman kuukauden. Olin aika kuiva käppyrä. (Pitäis varmaan esim ne vanhat selekäkuvat ettiä.)

64 kiloa on kuitenkin mun korvaan paljon. Joo, tiedän, että se olis jopa ihmiselle joka ei edes liiku ihan hyvä paino. Muttakun oot kamppaillut painon kanssa ja ollut vaa'an lukemien kanssa naimisissa ja täydessä uskossa koko lapsuus- ja teini-ikäsi niin on se vaan iso juttu. Ei pelkkiä numeroita.

Tänään ekaa kertaa pää sanoin, että fine. Ollaan vaan. Ei haittaa. Ehkä siihen vaikutaa se, että edelleen on nälkä, mutta treeni kulkee. On tietysti pöhöä nähtävissä, mutta itsekin nään kun peilistä katson et aika nestekerrosta vaan sen verta, että osa lähtee pois nopskaan. Mutta toisaalta, massailtiin sitä viimekesäkin. Miksei nytkin? Ja nyt tapahtuu taas se, mistä oon edellee epävarma, mut sitä epävarmuutta ei saa ruokkia, että siitä pääsee eroon. Joten TADAA kuntokuva aamusta, missä näkyy mun MAHA aka tami aka heikkokohta.
neiti mustonen 64 kiloo täyttä voimaa!!!


Naisenahan mulla on kyllä oikeus vaihtaa mielipidettä. Usein. Se mitä tapahtuu niin määrää mun valkku, mitä meenkin tapaaman nyt keskiviikkona! Intopinkeenä odotan, mikä on ns. tuomio, vaikka paino onkin noussut. Onko läskiä silti palanut vai onko läski voimaa ja lihasta tullut lissee. Huh, elämme jännittäviä aikoja. ;)

Sekin on muuten jännä, että varsinaisia herkkuja tuli syötyä kolme viikkoa sitten. Mä oon hemmotellu itteeni tekemällä safkaa kavereiden kanssa. On ollu prodelettuja, bataattilastuja, ihanaa wokkia.. siis sairaan hyvää! Ens kerran herkuttelen sitten helsingissä, mihin meen kattoon Fitness Classic-kisoja! Kuka muu on tulossa?:)

Loppuun vielä kuvasarja, missä kerron lyhyesti ja ytimekkäästi kaikkia lähiaikojen huippujuttuja;

L:n koirat. Iha huippu likkoja. <3

Illuusioasennossa näyttää, et mulla ois aika komia selekä..

Ostin sähköröökin. Eri makuja löytyy. Mm. juustokakku. Moikka makeanhimo!
Maailman parasta saaristolaisleipää. Työkaveri teki. Nam. <3

Oikkeen ihanaa sunnuntaita kaikille! Mulla on treeni tänään tiimiläisen kanssa. Pittää antaa kaikkensa. Olkapäät ja ojentajat kasvuun. Palaillaan ehkä illasta, mutta jos ei, niin treenatkaahan ensiviikkokin kovaa ja täysiä. Mut muistakaa et tää on kivvoo hommoo, eikä saa olla liia vakavoo. ;)

Pus!

-Roosa

10 kommenttia:

  1. Mistä ostit ton särkörööögin? houkuttelis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. puff.fi :) sieltä saa myös nikotiimittomia nesteitä sit. :) otin alotuspakkauksen ja 3 makuu niin makso 50e pintaan. :)

      Poista
  2. poltteleko sie nikotiinitoomia makuja vai nikotiinillisä makuja...ite oon nyt polttanut pientä nikotiiniä sisältävää nestettä ja kas kurkku on aina sen jälkeen kipee...??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Sori hitaasta vastauksesta..vähä blogi jääny syrjälle, mut koitan nyt aktivoitua taas! Nikotiinia mun nesteet kyllä sisältää, muttei paljoa. Valmislitkuja käytän ja 6mg on nikotiinia. Mullakin alkuun kipeyty kurkku, mutta se kyllä tottuu..kannattaa alkuun laittaa vapon tehot tosi pienelle. :) (toki paras vaihtoehto on olla polttamatta. :D)

      Poista
  3. Moikka..kiitos vastauksesta.Epäilin jo näet ettei sieltä vastausta tule ikin mutta kas kummaa olin väärässä.Mullakin on ollut noita 6mg nesteitä ja oon omalla tavallani koukussa siihen tai pikemminkin makuihin..ne on tosissaan nameja ! ainakin minusta.Mutta kuule punttipirkko...miten minusta tuntuu ettet sie ole tupakoitsija tyyppiä vai oonko väärässä ? Ite en tupakkaa polta laisinkaan..mut miten sinun laitasi on ? miten usein sä vapottelet piipullasi ? niin mulla on oikeestaan ihan idean tynkää blogiisi..eli tekisitkö kotikuntoilijoille,,perus liike oppia hyvien kuvien kera kuten etunojapunnerrukset,(eri variaatioilla )dippi jne...siis sellaisia liikkeitä mitä voi kuka vaan tehdä kotosalla..mut sitä mie vaan yhä kummastelen mistä ihmeestä oot saanut tuollaisen kipinän kuntoiluun...? varmaa se jossain kohtaa blogissakin lukee..ihanaa ja kipakkaa talvea entiseen kotikaupunkiiniT:Tanja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon ollut taas tosi epäaktiivnen täällä blogissa. Anteeksi! Mutta kyllä tuun aina vastaamaan. :) Juu emmä oo tupakoinut, lähinnä just makeanhimoo vapoa käyttänyt. Nyt en oo vapotellut usemaan kuukauteen, mutta kun käytin nii 1-2h päivässä. Ja kipinä tuli siitä, kun meni vaan hermo huonoon oloon ja peilikuvaan. :) Tavoitteet kirkaana mielessä niin jaksaa painaa! voin laittaa tuon postauksen harkintaan, eka pitäisi vaan ite alkaa enempi tekemään omalla kehonpainolla liikkeitä..:) Ihanaa talvea sinnekkin,Tanja!

      Poista
  4. moikka suloinen pirkko !iso anteeksi etten ole aiemmin kirjoittanut mut parempi nytkin kui ei ollenkaan.Mun on pitänyt kysyy et miten sinuun on jo tarttunut turun murre ? entä miten sun vapottelu kulttuuri jakselee..? auttaako se oikeesti pitämään makean himosi erossa ? sulla siis taitaa olla melkoinen makean himo tai vaikeuksia pitää näppejä erossa herkuista ? itsestöni se tuntuu hassulta ajatukselta mutt eihän se hauskaa missään nimessä ole jos aina käsi karkailee karkkipussiin jne..aivan ihanaa kesää sinulle..näytät tosi hyvältä.T,tanja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!:) Kiva että nyt kirjoitit.

      Eipä tuo Turun murre muhun tartu. Edelleen puhun sujuvasti Jyväskylän ja Oulun murretta sekaisin ja jaksan välillä sillä hämmentää ihmisiä. Töissä tosin mun oma murre ei kokoajan ole niin vahvasti esillä kuin esim.vapaa-ajalla.

      Vapoa en oo varmaan vuoteen käyttänyt ja nyt makeanhimokaan ei enään ole niin paha, kun massakaudella oli ruokaa hyvin.Toki tilaan lisää nesteitä vapoon jos siltä näyttää dieetillä. Kuitenkin aina parempi olla ilman nikotiinia, niin mahd. kauan ilman sitä. :)

      Hyvää kesää myös sinne!

      Poista
  5. Moi Pirkko ! Pitkästä aikaa kirjoitan ja et kyllä ikuna arvaa mistä ? Paljastan sen ihan kohta..kaikkihan alkoi tässä kerran kun höpsyyksissä alettiin miettimään missä päin turkua asustelet..noh sitten bongattiin instagamissa vai oliko se blogissa oleva kuva joka oli otettu parvekkeeltasi ja siinä näkyin niin tuttu parkkis ettei tosikaan,,sen täytyy olla "otiksen " parkkis..siis ihan pakko..te oon nyt tässä viereisessä talossa otavanaukio 3 :ssa ..vanhempani asuvat tässä ja nyt ollaan kylässä muksujen kanssa,,joten meitit voi hyvällä tuurilla bongata tai oikeestan toi ukko ooottaa ihan innolla et näkis susta vilauksenkin !!! se sanoi ett jos puntti tulee vastaan vaikkapa tuossa leipomon suoralla se lupas vilkuttaa ihan hullun paljon...joten jos joku vilkuttaa oikein paljon joskus niin ne ollaan me !! me tosin käydään aika harvoin tässä mut aina silloin tällöin...200 km välimatkaa ei viitti joko päivä ajaa eikä aina edes ehdi kun on kaikki perhe kiireet jne,mitä sulla kuuluu,,,"bodaatko vielä ? entä millainen suhde sulla on sähköröökiin tällä kertaa ? huomasin et sulla on yhdessä kuvassa peppuhousut ,,miten ne on sulla kestäneet käyttöä ? noh,,kaikesta huolimatta oikein ihanaa talvea sulle..!! toiovttvasti et nyt vaan pelästänyt ett ollaan täss ihan lähellä ei oo tarkoitus mitenkään ahdistella !!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi!

      Siis oon niin hämmentynyt ja otettu että oot laittanut tämän kommentin tämän vuoden puolella! Tuskin tätä muistat edes laittaneesi, mutta vastaan silti.

      Sijaintiin en ota kantaa, mutta jos tuutte vielä vastaan niin vilkuttakaa ihmeessä.:D siellä hoodeilla tulee liikuttua salinkin takia. :)

      Mun uusimmassa postauksessa onkin nylytietoja. Mutta salilla edelleen räpiköin kyllä. Sähkörööki on jäänyt, mutta se oli vain sen takia kun litkuja oli niin hankala tilata.
      Mun Freddyt on divokangasta ja kestänyt hyvin:) tosin hirveesti en oo käyttänyt, kun vyötärö on liian matala omaan makuun.

      Ja en pelästynyt. :) Hauska, että joku on miettinyt mitä mulle kuuluu. :)

      Tässä vaiheessa voin toivottaa hyvää talvea ja joulua sinnepäin. :)

      Poista

Kiitos asiallisesta kommentistasi! :)