lauantai 27. syyskuuta 2014

Treenaamattomuus jatkuu, olo kohenee.

Tiedätkö sen fiiliksen, kun vain kuuden tunnin työpäivän jälkeen on ihanan pirteä olo? Tai sen kun saat aamulenkin heti päivän alkuun ja sit ollan niin energisia että! Tai sen, kun kahdeksan tunnin yöunien jälkee olet kui uusi ihminen?

Ihania tunteita. Todella ihania. Mahtavia.

Muttei ne ole ihan itsestäänselviä. Toki monelle on, jopa oli minulle ennen.

Tämä viikko on mennyt hyvin, vaikka on flunssaa pukannut. Flunssa ei silti ole vienyt mun energioita! Kuuden tunnin työpäivän jälkeen on oikeesti energiaa. Huippua!

Ennen, oli se 4-9 tuntia töissä, menin melkein heti kotiin nukkumaan. Paleli kun väsytti niin paljon. Jos ei ihan palellut, menin salille. Niimpä niin. Tyhmyyttä!

On jotenkin helpottavaa, kun antanut itselleen luvan levätä rauhassa loppuun asti. Siihen asti että ei ole väsyä eikä nokka vuoda enään yhtään. Ihan mahtavaa,
Mites ruokavalio? Siitä luistin pahasti, todella pahasti, lomalla. Tuli mässättyä vähä herkkuja. ;) Toki, sekin tekee pääkopalle välillä hyvää.

Nyt olenkin ollut vähän vähemmällä hiilarilla. Tosin oloani kuunnellen! Yllätykseksi koin sen, että olo ei ole sen väsyneempi. Mutta no, kulutus on pienempi kun ei treenaa. En koe tarvitsevani mitään kovin hiilaripitoista safkaa (paitsi aamupuuroa.)

Ensi viikolla tapahtuu. Uusi paikkakunta ja uusi duuni. Se viikko niitä ja ens viikon sunnuntaina jos AT LAST kävis treenaamassa ja kokeilemassa esim Sali 82:sta. Tosin Fit Gymillä pitää käydä ainakin kerran. Vaikka ylihuomenna. Edes venyttelemässä. Koska Fit Gym...no sen treenipoppoo ymmärtää varmasti hyvin miksi vielä kerran. Koska jatkossa kun vierailen Jkylässä, pyrin olla treenaamatta käynnilläni, että ehtii  näkemään kaikkia. Ymmärrettävää, luulisin.

Nyt ei auta vaan kun venailla, että voi taas alkaa elämää fitnesselämässä. Toki asioista oppineena.

Ja mulla on kutina, että se elämä palautuu hyvinkin pian. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos asiallisesta kommentistasi! :)