maanantai 2. helmikuuta 2015

Herkuton helmikuu

Tipaton tammikuu, herkuton helmikuu, mauton maaliskuu.. mitä nitä nyt on! Tosin maaliskuun alotan ehkä Turun Tavernan fetarullalla. Siitä on mauttomuus kaukana. ;) Ja muutenkin mun perus jauhelihariisikasvis-mömmöt on hyviä kun maustaa vaa!

Eletään siis jo toista päivää helmikuuta. Kesä lähenee nopeeta vautia! Vai oonko ainut, kenestä vasta oli jouluaatto ja jäätävät mätöt? Ja kostee uv?

Tuntuu hassulta, et tässä ollaan oltu kuukaus ilman herkkuja ja koska Halosen Matti sanoi ennenkuin valmennus loppui, että ole nyt vielä ilman herkkuja kuukausi, niin nyt ollaan.

Ruokamäärät tosiaan väheni 666kcal. Haha ja olo onkin ollut välillä vähän saatanasta, koska näinä ekoina päivinä kroppa on vähän sitä mieltä et mitä jäbä duunaa, kun ruokaa ei tuukkaan niin isoja annoksia. Ja sen lisäks oon kerinny veivata jo aamuaeron ja intervallin!

Inervalli oli kyl kamalempaa kun jalkapäivä. Ainakkii tällee ekaks intervalliks. Toivon et se flow tulee tohon hommaan noppeesti, muuten tulee piiitkä kevät.

Eikai siinä muuten. Kolmas päivä näillä ruuilla ja paino tippunu jo lähemmäs kilon. Tosin se pomppas yli seiskakympin kuntotsekkipäivään. No nyt ollaa taas kuutosella alkavassa numerossa. ;)

Mutta eipä mulla oikein muuta. Paitsi mulla on kurkku jäätävän kipee. Viime yö ei menny kauheen mallikkaasti kun heräs siihen monesti, että kurkkua kutitti ja meinasin tappaa itteni yskimisellä. Mitään muita oireita ei vielä oo.. eli c-vitskua naamaa kaksin käsin ja duunii vuaa illaksi! Nyt ei passaa enempää sairastua, koska ti ja ke hierotaa paikat auki. aijai. <3

Kuulemisiin! Olethan säkin mukana herkuttomassa helmikuussa? ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos asiallisesta kommentistasi! :)