torstai 8. toukokuuta 2014

VHH-ruokavalion kokeilua

Moikka!

Kuten huomaa neidin energiataso nousee ja silti vaan makoillaan. Tekemistä pitää viritellä. Ja nettishoppailu ei oo paras vaihtoehto..uskokaa tai älkää. Niin voin paneutua blogiin kympillä, jes!

Oon nyt tosiaan pari päivää vetänyt ruokaa niin, että hillarit on tosi minimissä. Eli käytännössä ne tulee kasviksista ja marjoista. Sekä kahvimaidosta, tietty.

Viimeksi syönyt näin parisen vuotta sitten, niin ompas taas kiva kokeilla. Ja nyt on vielä oiva hetki koittaa, kun ei liiku. Pitää turvata vain proteiininsaanti. En tosin oo mikään fanaattinen tän suhteen ja en pyri ketoosiin. Aamullakin olisin muuten tehny ihan kympillä banaanilettuja, muta banaanit oli loppu. Vedin sitten kinkkujuustomunakasta kasviksilla. Ei kait siinä, toimiva sekin.

Pari pointsia mulla kyllä on, miksi tätä kokeilen. Ekana  pakko myöntää; nesteet. Makaa itse 5pv korkeessa kuumeessa ja syö kahta antibioottia. Ja korkeessa kuummeessa en syö rahkaa vaikka maksettas (paitsi ehkä joskus jos koitan kisadiettiä.) Ruokavalio koostu siis pääosin appelsiinimehusta, leivästä margariinilla, jäätelöstä, suklaasta ja voileivonnaisista. Ja siihen vielä ruokaa rakasteltu vappu alle niin oijoijoi. ;)

Mulla on kuitenkin kuntotsekki tiistaina ja sen lisäksi kohta ei voi pitää collareita enään, eli en haluais, että farkut kinnaa mut hengiltä.

Toisena syynä onkin sitten ruokailutottumukset. Vedenjuonti ja kasvisten käyttö on mulle tosi haastavaa. Kun "ei jaksa." Vettä saan kitattua ehkä sen 2 litraa, mutta kesää kohden olisi hyvä pyrkiä kolmeen. Kasviksia en todellakaan vedä puolikiloa päivässä, mikä on tosi tyhmää. Valitan nälkää siis aika turhasta, koska salaattia saisin syödä rajattomasti! Oonkin nyt vedellyt kunnolla salattia ja lämpimiä kasviksia kylkeen ja ai että sen avulla selviää yhdellä kanapihvillä helposti ainakin kaksi tuntia, mutta sinnitellen ja vettä runsaasti juoden sinne kolmeen tuntiin.

Tottakai nälkä tulee nopeammin, kun on tottunut mättämään hiilaria, mutta tiedän, että päivä päivältä helpottaa. Tosin maanantaina siirryn jo normaaliin ruokavalioon, kun pystyn alottamaan treenaamisen kunnolla.

Sen kyllä taas hyvin huomasi, kuinka nopeasti se pöhö lähteekään! Vaikka edelleen istun ja makaan vain, niin olo on kevyempi. Tosin vappuun ja kuumepäiviin aika huomattava ruokavaliomuutos. ;) 
Mutta ihan vinkkinä niille, joille tulossa joku juhla ja haluaa parikin kiloa nestettä pois. Karsi turhat hiilarit ja juo paljon vettä rohkeesti! Vedenjuontia jatka myös juhlapäivänä! Sillä uskokaa tai älkää, nestehukka pöhöttää huonon olon lisäksi!

Sitä haluan vielä korostaa, että älkää kuitenkaan olko nälkäkuolemassa paria päivää. Jos jotain osviittaa haluatte mun kaloreista eilen, olis se kasvisten kanssa n 2000kcal. Muistetaan kuitenkin, että syödään ruokaa, eikä kaloreita. Eli mitä ja milloin sitä ruokaa sinne suuhun pistää. ;)

Mukavaa torstaita kaikille! 

-Roosa

Ainiin sain mä värjättyä kulmat ja tukan pestyä eilen. Aika hyvin!! Ihana natural beauty-kuva teille. Nih.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos asiallisesta kommentistasi! :)