keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Ämmän ämmä venyy ällään

Shoppailu. Se on se hetki milloin tajuaa kasvaneen, ellei käytä apuna mittanauhoja. Aina on kiva kasvaa lihaksista ja se on ilo huomata, mutta tänään järkytyin kun joustamaton koon M mekko tai toppi ei mennyt päälle. Kyseessä oli nimenomaan nuorille suunnattu vaateliike. En järkyttynyt omaa peppuani tai selkää, päinvastoin olin jopa tyytyväinen. Järkyttyin lähinnä sitä, miten vaatteet tuntuvat olevan päiväpäivältä pienempiä ja pienempiä, mutta kokolappu ei silti muutu.

Tiedostan kyllä, että riippuu paljon valmistajasta, mitä kokolappua olet, mutta varsinkin nuortenliikkeissä koot ovat niukkoja. Ovatko muut huomanneet samaa? Nousee vain yksi kysymys; miksi?

Ainakin itselleni oli vielä muutamakin vuosi sitten tärkeää, mitä siinä kokolapussa luki. Se vain oli, ilman sen kummempia selityksiä. Jos olisin nuorempi, en siis varmasti kehtaisi myöntää, että koon L mekko oli ensimäinen joka sopi. Voinko vedota "big booty problems" virkkeeseen? Ilmeisesti, muttakun omasta mielestä tuo berberi on vielä suht pieni. 92cm ympärysmitaltaan jos tarkkoja ollaan. .. ;)

No belfie! Nyt oli päällä koon M trikoomekko. Trikoo, tuo ihana venyvä materiaali. <3

Ja mites sitten kun haluaisin vielä 10 kiloa lihaa tähän ruhoon. Onko sitten jumppavaatteet ainut mahdollisuus?

Toivoisin vain, että vaateteollisuus heräisi. Mutta niin, ainahan saa toivoa..

Ois kiva kuulla, mitä ajatuksia vaateteollisuus teissä herättää? Vai sattuko mulle vaan sairaan huono tuuri valintojeni suhteen kun jouduin hakemaan L kokoa sovituskoppiin? Koska oikeesti, mielestäni olen kaukana kyseisestä koosta. Oli valmistaja mikä tahansa. Eriasia olisi vaikka kiinassa, mutta ny ei olla kiinassa. Nih.

Ps. Tänään mavesta nousi 2 x 100kg. Jesjes! Kolminumero rikottu, tästä on suunta vain ylöspäin ja pian on oikeesti big booty problems totta. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos asiallisesta kommentistasi! :)